Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 20. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Repsi endine kantsler Jaan Kallas hakkab PRIA-t juhtima

Keskerakondlasest haridus- ja teadusministri Mailis Repsi kantsleriametist lahkunud Jaan Kallas hakkab põllumeestele miljardeid jagama.

Riigikantselei komisjon valis eile oodatult miljardeid kroone aastas jagava põllumajanduse registrite ja informatsiooniameti (PRIA) uueks juhiks põllumajandusminister Ester Tuiksoo soosiku Jaan Kallase, kirjutab Eesti Päevaleht.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960