1. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuiksool on jagamata 141 maaelujopet

Põllumajandusminister Ester Tuiksool oli läinud nädalal kinkimata 141 jopet, mis valmisid ministeeriumi tellimusel maaelu propageerimiseks.

Seni on oma jope saanud üheksa inimest Riigikogu maaelukomisjonist: Arnold Kimber, Jaanus Marrandi, Rein Aidma, Heimar Lenk, Tiit Niilo, Ivari Padar, Marko Pomerants, Imre Sooäär ja Tiit Tammsaar, kirjutab Eesti Ekspress.

"Põllumajandusministeerium pole kunagi eesmärgiks seadnud korraga kõiki jopesid ära kinkida," teatab pressiesindaja Karina Loi. "Jopesid kingitakse edaspidi vastavalt vajadusele."

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960