6. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuhanded kanad surid Leedu linnufarmis

Ventilatsioonisüsteemi rikke tõttu suri Vilniaus Paukstynase linnufarmis 13 562 kana, vahendas BBN.

"Kuna automaatne ventilatsioonisüsteem läks katki, tõusis kanalas temperatuur ning süsihappegaasi ja ammoniaagi kontsentratsioon ning 13 562 kana lämbusid," ütles riikliku toidu- ja veterinaarameti esindaja.

Osa kanalas viibinud lindudest päästeti, kui hoone uksed avati.

Vilniaus Paukstynase farmis on üle miljoni linnu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960