10. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiit Tammsaar: põllumajandus on võimalik ainult tänu ELi toetusele

Endine põllumajandusminister ja praegune tegev põllumees Tiit Tammsaar ei usu, et tänastes tingimustes oleks võimalik põllumajandusega tegelda ilma Euroopa Liidu (EL) toetusteta.

"Põllumees ei ole reeglina vingats. Sellisena on meedial teda hea kujutada. Põllumajandus on tänastes tingimustes võimalik ainult tänu ELi toetusele," vastas Tammsaar lugeja küsimusele.

Tammsaare sõnul on Eesti põllumajandusel head tulevikuväljavaated siis, kui ELi põllumajandustoetustes ei ole diferentseerimist. "Juhul kui kaotatakse toetused kõigile, on Eesti põllumees väga tugev. Kui aga hakatakse jätkuvalt diferentseerima, siis midagi head loota ei ole," märkis ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960