17. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kits sõi 10 000 eurot ära

Saksamaal sõi kits ära traktori ostuks mõeldud 10 000 eurot.

34aastane kitseomanikust talunik Martin Radlberger jättis suure summa raha hetkeks köögilauale ja kadunud see oligi. Kööki naastes pidi mees kahjutundega vaatama, kuidas kits Steffi viimaseid rahatähti alla kugistas, vahendas SLÕhtuleht.

"Tean, et ma poleks pidanud raha ripakile jätma, kuid ma olin ju ainult viis minutit!" rääkis Radlberger.

Õnneks säilitas talunik külma närvi ja märkas koheselt loomaarstile helistada, kes Steffi kõhu lahti lõikas ning eurod välja koukis.

"Sain peaaegu kogu raha tagasi, lõikus läks maksma 100 eurot," sõnas kalli õppetunni saanud Martin.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960