31. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Spekulatsioon: RMK uueks juhiks saab Onemar?

Aripaev.ee-le tulnud vihje kohaselt on Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) kõige tõenäolisem uus juht senine arendusdirektor Andres Onemar.

RMK nõukogu liige ja Eesti Metsatööstuse Liidu tegevdirektor Andres Talijärv kommenteeris aripaev.ee-le, kui Onemar kandideerib, on tegemist tõsiselt võetava kandidaadiga. "Konkurss ei ole veel lõppenud ja ma usun, et tuleb ka teisi kandidaate," lisas ta.

Onemar ütles aripaev.ee-le, et ta kaalub seda. "Kuna ma elan Hiiumaal, on mandri täistöökoha vastu võtmine raske otsus ja ma mõtlen selle peale," kommenteeris ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960