8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohtutäitur: ma ei kommenteeri Aaspõllu firma ostu

Kohtutäitur Elin Vilippus keeldus kommenteerimast Lauri Aaspõllu firma ostu, kuna see olevat seotud tema tööga.

Aripaev.ee palus algul, et Vilippus kommenteeriks AS Andresseli omandamist kui isiklikku investeeringut, kuid kohtutäitur jäi kindlaks, et see on seotud tema tööga ning keeldus igasugustest selgituste andmisest.

Vilippus ei soostunud teemat kommenteerima ka hetkel menetletava seadusparanduse valguses, mis keelab kohtutäituritel soetada vara enda korraldatavatelt enampakkumistelt ning omandada osalusi börsivälises firmas.

„Nagu ma juba ütlesin, ei või ma täitemenetluse kohta kommentaare anda välja arvatud juhul, kui sissenõudja ja võlgnik on kirjalikult vabastanud mind saladuse hoidmise kohustusest,“ edastas Vilippus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960