17. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seeder: digiallkirja kasutanud ei olegi

Põllumajandusminister Helir-Valor Seeder ütles, et tema isiklikult ei ole digiallkirja kasutanud, kuid ministeeriumidel on kohustus minna digiallkirja kasutamisele üle juba detsembris.

Põllumajandusministri sõnul on ministeerium selleks vastavad ettevalmistused teinud ja need on nüüd valmis. "Digiallkirjale üleminek vähendab tunduvalt paberlikku asjaajamist," ütles Seeder ning lisas, et tuludeklaratsioonid juba esitatakse internetipõhiselt, seega ka põllumajandusministeerium peab muutuma kaasaegsemaks.

"PRIA (Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet) plaanib käivitada ka e-PRIA projekti, seega ma kindlasti ei usu, et e-riik on läbikukkunud projekt. "See lihtsalt vajab veel arendamist paremaks kodanike teenindamiseks," on Seeder veendunud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960