17. oktoober 2007

Seeder: digiallkirja kasutanud ei olegi

Põllumajandusminister Helir-Valor Seeder ütles, et tema isiklikult ei ole digiallkirja kasutanud, kuid ministeeriumidel on kohustus minna digiallkirja kasutamisele üle juba detsembris.

Põllumajandusministri sõnul on ministeerium selleks vastavad ettevalmistused teinud ja need on nüüd valmis. "Digiallkirjale üleminek vähendab tunduvalt paberlikku asjaajamist," ütles Seeder ning lisas, et tuludeklaratsioonid juba esitatakse internetipõhiselt, seega ka põllumajandusministeerium peab muutuma kaasaegsemaks.

"PRIA (Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet) plaanib käivitada ka e-PRIA projekti, seega ma kindlasti ei usu, et e-riik on läbikukkunud projekt. "See lihtsalt vajab veel arendamist paremaks kodanike teenindamiseks," on Seeder veendunud.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150