Seeder: digiallkirja kasutanud ei olegi

Põllumajandusminister Helir-Valor Seeder
ütles, et tema isiklikult ei ole digiallkirja kasutanud, kuid ministeeriumidel
on kohustus minna digiallkirja kasutamisele üle juba detsembris.

Põllumajandusministri sõnul on ministeerium selleks vastavad ettevalmistused teinud ja need on nüüd valmis. "Digiallkirjale üleminek vähendab tunduvalt paberlikku asjaajamist," ütles Seeder ning lisas, et tuludeklaratsioonid juba esitatakse internetipõhiselt, seega ka põllumajandusministeerium peab muutuma kaasaegsemaks.

"PRIA (Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet) plaanib käivitada ka e-PRIA projekti, seega ma kindlasti ei usu, et e-riik on läbikukkunud projekt. "See lihtsalt vajab veel arendamist paremaks kodanike teenindamiseks," on Seeder veendunud.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised