22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti president valiti loomaaias

Valitsuskoalitsiooni liikmed otsustasid Valdis Zatlersi kandidatuuri esitamise presidendi ametikohale salajasel nõupidamisel Riia loomaaias.

See juhtus pärast seda, kui olid esitatud esialgsed kandidaadid Karina Petersone ja Maris Riekstinš, teatas TV3 programm „Ei midagi isiklikku“ (Neka personiga).

Salajasel kohtumisel viibisid peaminister Aigars Kalvitis, suurärimees Andris Škele (mõlemad Rahvaparteist), toonane Läti spiiker Indulis Emsis ning roheliste ja talupidajate fraktsiooni esimees Augusts Brigmanis. Lisaks keegi parteist Isamaale.

Salajase kohtumise toimumist kinnitas Riia loomaaia direktor Roland Greizinš.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960