Vähese tähtsusega abi register käivitub 1. aprillil

Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni
Ameti (PRIA) peadirektori asetäitja Ahti Bleive ütles, et nende väljatöötatav
vähese tähtsusega abi register käivitub aprillis.

"Vähese tähtsusega abi register on meil peaaegu valmis," rääkis Bleive, "tegeleme praegu selle testimisega. Kui kõik nii läheb, kui kavatsetud, käivitub vähese tähtsusega abi register tuleva aasta 1. aprillil."

Bleive sõnul kantakse sellesse registrisse põllumajandusvaldkonda jagatav vähese tähtsusega abi, mida annavad erinevad asutused nagu PRIA, Maaelu Arendamise Sihtasutus ja EAS. Kehtib reegel, et üks taotleja võib saada kokku vaid kuni 3 000 eurot vähese tähtsusega abi.

"Register hoiab ära olukorra, kus erinevad toetajad maksavad seda ja kokku tuleb abi rohkem kui 3 000 eurot," ütles Bleive ja lisas, "praegu pole olnud mingit kahtlustki, et keegi oleks rohkem abi saanud, kuna vähese tähtsusega abi pole kuigi palju jagatud."

Lisaks PRIA-le on seda andnud Maaelu Arendamise Sihtasutus, makstes välja tormikahjusid ja täiendavat loomatoetust.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised