12. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rakvere Lihakombinaat: hinnatõusuga spekuleerida ei taha

Rakvere lihakombinaadil ei ole konkreetset hinnatõusus plaanis ning selle üle mis juhtuda võib spekuleerida ei soovita.

Nüüd, kus Venemaa ja Poola lõpetasid kaks aastat kestnud lihasõja, on tekkinud võimalus, et odav liha hakkab Eesti lihaturult tasapisi kaduma ning võimu hakkavad võtma kohalikud lihatöösturid, kes pikka aega maha surutud positsioonis on olnud. Kas ka lihatoodete hind kerkima hakkab, seda ei oska Rakvere lihakombinaadi turundusjuht veel täpselt öelda.

Rakvere ihakombinaadi turundusdirektori Anne Mere sõnul, lihakombinaadil hinnatõusu plaanis ei ole ning selle üle mis juhtuda võib spekuleerida ei soovita. "Plaanis on jälgida jooksvalt turu olukorda ja vastavalt sellele teha korrektuure" lausus Mere.

Täna hommikul kohtusid Venemaa ja Poola põllumajandusministrid selleks, et lõpetada kaks aastat kestnud Poola sea-ja loomaliha boikoteerimine Venemaa poolt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960