Rakvere Lihakombinaat: hinnatõusuga spekuleerida ei taha

Rakvere lihakombinaadil ei ole konkreetset
hinnatõusus plaanis ning selle üle mis juhtuda võib spekuleerida ei
soovita.

Nüüd, kus Venemaa ja Poola lõpetasid kaks aastat kestnud lihasõja, on tekkinud võimalus, et odav liha hakkab Eesti lihaturult tasapisi kaduma ning võimu hakkavad võtma kohalikud lihatöösturid, kes pikka aega maha surutud positsioonis on olnud. Kas ka lihatoodete hind kerkima hakkab, seda ei oska Rakvere lihakombinaadi turundusjuht veel täpselt öelda.

Rakvere ihakombinaadi turundusdirektori Anne Mere sõnul, lihakombinaadil hinnatõusu plaanis ei ole ning selle üle mis juhtuda võib spekuleerida ei soovita. "Plaanis on jälgida jooksvalt turu olukorda ja vastavalt sellele teha korrektuure" lausus Mere.

Täna hommikul kohtusid Venemaa ja Poola põllumajandusministrid selleks, et lõpetada kaks aastat kestnud Poola sea-ja loomaliha boikoteerimine Venemaa poolt.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised