19. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Strandberg kaevas kanade massihaual

Marek Strandbergi tänahommikused mõõtmistulemused kinnitavad kartust, et Talleggis haigestunud ja gaasisurma saadetud kanade looduslikku lagunemist ei toimu ja kevadise sulaga imbub ohtlik viirus põhjavette.

Hommikul käisid riigikoguliikmed Marek Strandberg ja Mart Jüssi Rae vallas kanade massihaual mõõdistusi teostamas. Talleggis lahvatanud Newcastle`i tõve tõttu surmatud 500 tonni kanu maeti novembris Kopli külla lootuses, et need keskkonnale ohutult lagunevad.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616