19. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Strandberg kaevas kanade massihaual

Marek Strandbergi tänahommikused mõõtmistulemused kinnitavad kartust, et Talleggis haigestunud ja gaasisurma saadetud kanade looduslikku lagunemist ei toimu ja kevadise sulaga imbub ohtlik viirus põhjavette.

Hommikul käisid riigikoguliikmed Marek Strandberg ja Mart Jüssi Rae vallas kanade massihaual mõõdistusi teostamas. Talleggis lahvatanud Newcastle`i tõve tõttu surmatud 500 tonni kanu maeti novembris Kopli külla lootuses, et need keskkonnale ohutult lagunevad.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960