Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Lihatöötleja: põllumajandus-kaubanduskoda on meile ainus organisatsioon
Maag Lihatööstuse tegevjuht Peep Rahuoja
ütles, et neile on põllumajandus-kaubanduskoda siiski vajalik, kuna
lihatööstuse jaoks on see ainus koht, kus kokku saada ja asju arutada.
Rahuoja ütles aripaev.ee-le, et lihatööstuses ei ole mingit hõõrumist väike- ja suurtootjate vahel. "Ei ole sellist näpuganäitamist, et sina oled suur või väike," märkis ta.
Vasika elu algus määrab tema tuleviku. Kui veel mõnikümmend aastat tagasi piisas sellest, et loom sai sooja ja piima, siis tänane teadmine ja tehnoloogia on muutnud vasikakasvatuse palju täpsemaks ning kontrollitumaks. Farmides räägitakse „kuldse tunni“ olulisusest ja automatiseeritud söötmissüsteemidest, mis on vähendanud haigusi ja muutnud töö inimestele kergemaks.