3. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Agrowill rihib Vene turgu

Põlva Agro värske omanik Leedu päritolu Agrowill Groupi järgmine sihtmärk on Venemaa -- äsja ostis ettevõtte 75% Agroprom ZAOst.

Agrowill ei avaldanud börsiteates, kui palju nad osaluse eest maksid, vahendas Bloomberg.

Alles juulis kirjutas Äripäev, kuidas Agrowill maksis 200 mln krooni OÜs Põlva Agro. "Põlva Agro on üks paremaid piimafarme Ida-Euroopas. Tundsime, et saame sealt kasu lõigata," kommenteeris toona Agrowill Groupi finantsjuht Domantas Savicius. "Praegu oleme Eestis huvitatud veel paarist suuremast farmist, aga mingeid konkreetseid plaane ei ole."

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751