Tšetšeeniasse veetakse vesipühvlid ja
hakatakse nende piimast mozzarella juustu valmistama, vahendab RIA
Novosti.
Itaalia ettevõtte direktor Marinella Tabet juhtis delegatsiooni, mis otsis Tšetšeenias sobivaid kohti pühvlifarmi rajamiseks.
"Kavatseme luua Tšetšeeniasse 1200-pealise pühvlifarmi ja kasvuhooned köögiviljade kasvatamiseks ning importida Itaalia tehnoloogia mozzarella valmistamiseks,” ütles Tabet.
Ettevõte veab Tšetšeeniasse enda seadmed ja õpetab tehases välja kohalikud inimesed.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Tšetšeemias küünib tööpuudus umbes 50%-ni.
Seotud lood
Üleminekuperiood on lehmale kriitiline – just sel ajal suureneb energiavajadus ja kasvab risk ketoosiks. Baltic Agro poolt pakutav MecoVit® ühendab mikrokapseldatud DL-metioniini, koliinkloriidi, betaiini ning B2- ja B12-vitamiini, toetades maksa ainevahetust, söömust ja energiataset, et lehm saaks uue laktatsiooni alustada tugevamana.