• 25.04.09, 16:21
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tšetšeenias hakatakse mozzarellat tootma

Tšetšeeniasse veetakse vesipühvlid ja hakatakse nende piimast mozzarella juustu valmistama, vahendab RIA Novosti.
Itaalia ettevõtte direktor Marinella Tabet juhtis delegatsiooni, mis otsis Tšetšeenias sobivaid kohti pühvlifarmi rajamiseks.
"Kavatseme luua Tšetšeeniasse 1200-pealise pühvlifarmi ja kasvuhooned köögiviljade kasvatamiseks ning importida Itaalia tehnoloogia mozzarella valmistamiseks,” ütles Tabet.
Ettevõte veab Tšetšeeniasse enda seadmed ja õpetab tehases välja kohalikud inimesed.
Tšetšeemias küünib tööpuudus umbes 50%-ni.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 20.09.24, 06:25
Võta maisitärklisest viimast
Maisi soodsa kasvuperioodi korral võib tekkida probleem, kus tärklisesisaldus silos on optimaalseks söötmiseks liiga kõrge. Seedimata tärklis vatsas ja peensooles langetab söödaväärindust, tekitades loomakasvatajale rahalist kahju.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele