27. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EL jättis Eesti majanduse vihma ja tormituule kätte

Endine Põlva Agro tegevjuht Kalev Kreegipuu ütles Äripäeva päevaküsimusele vastates, et lootis Euroopa Liidult tuge, kuid Eesti majandus on endiselt ebastabiilne.

"Kõige vähem ootasin seda, et majandus on endiselt ebastabiilne. Põllumajandustoetused saabusid, aga stabiilsust ei tulnud, ei saabunud ka avatud turge ega võrdset konkurentsi," rääkis Kreegipuu. "Näiteks piimatootjad on püüdnud oma toodanguga Soome turule minna nii eest- kui tagauksest, kuid nagu aeg on näidanud, võrdset konkurentsi siiani pole."

Äripäeva tänane päevaküsimus kõlas: "Viis aastat Euroopa Liidus. Mida kõige vähem ootasite?"

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960