26. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laari, Tsahkna ja Seederi kriisinõupidamine tulekul

IRLi peasekretär Margus Tsahkna rääkis Äripäevale, et täna pärast Ülemiste Citys lõppevaid läbirääkimisi kohtuvad partei juhtpoliitikud rahandusministeeriumis.

Tsahkna sõnul arutavad nad veelkord läbi riigieelarve kriitilise seisu, püüdes mingeidki lahendusi leida, et Eesti riigi igapäevast likviidsust ikkagi säilitada.

"Meile sadas rahandusministri ametikoht äkitselt kaela. Nüüd peame end kiiresti teemaga kurssi viima. Jumal tänatud, et Helir-Valdor Seeder (põllumajandusminister rahandusministri ülesannetes – toim) on varem olnud riigikogus rahanduskomisjoni liige ja eelarvetega lähedalt kokku puutunud," rõõmustas Tsahkna.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960