Pärnus rahvusvahelisele
kalanduskonverentsile kogunenud 20 Euroopa Liidu riigi kalameste meelisräimeks
osutus räim sinepikastmes, vahendas põllumajandusministeerium eilsest
räimeroogade jõukatsumist.
Gloria peakoka Dimitri Demjanovi juhendamisel valminud räimeroogadest parim valmib kahes etapis – esmalt hoitakse seda kuni ööpäev äädika, soola, suhkru ja vee marinaadis. Seejärel pannakse räimed kolmest sinepist koosnevasse kastmesse, millele lisatakse oliivõli ja suhkrut.
Populaarsuselt teiseks osutus räim valges marinaadis ning kolmandaks valiti tsitrusräim.
Neljapäeval ja reedel arutasid üle-Euroopalisele kalanduskonverentsile kogunenud kalandusspetsialistid kalanduspiirkondade säästva arengu ja sotsiaal-majanduslikku struktuuri säilitamise küsimusi. Täna külastavad Euroopa kalamehed Kihnu saart.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Konverentsi korraldasid Eesti Põllumajandusministeerium koostöös Euroopa Komisjoni merenduse ja kalanduse direktoriaadiga (DG MARE).
Seotud lood
Faresin Industries S.p.A., mille peakontor asub Breganzes (VI), projekteerib, toodab ja turustab loomakasvatussektori söödamiksereid ning neile vajalikku ratsioonianalüüsi tarkvara, samuti põllumajandus-, tööstus- ja ehitusrakenduste teleskoopkäitlejaid. Praeguse presidendi Sante Faresini poolt 1973. aastal asutatud ettevõte ühendab tugeva perejuhtimise traditsiooni rahvusvahelise kontserni dünaamilisusega, mis tegutseb ülemaailmselt laialdase tütarettevõtete, edasimüüjate ja edasimüüjate võrgustiku kaudu. 2023. aastal tähistas ettevõte oma 50. juubelit.