Mapri Projekt asub silo- ja lägahoidlate kallale

Betoonkonstruktsioonide ehitaja Mapri
Projekt kohaneb ajaga, kui on vaja kortereid ehitada ehitatakse, nüüd asuvad nad
uute toodete kallale ning hakkavad püstitama põllumajandusehitisi, teatas
ettevõte.

Mapri Projekt OÜ juhatuse liikme Toomas Toompuu sõnul on Mapri Projekti toote- ja teenusteportfell aastatega vastavalt tellija nõudlusele muutunud. „Kinnisvarabuumi ajal projekteerisime ja rajasime peamiselt büroo- ja tootmishooneid ning korterelamuid. Täna on aga Mapri Projekti peamised objektid seotud teede- ja sildade ehituse ning suuremahuliste betoneerimistöödega. Töösolevateks objektideks on näiteks Mäo ja Koidula viaduktide ehitus ning Vabaduse Väljaku maa-aluse parkla betoneerimine. Oleme saanud tellimusi ka Soomest, hetkel on Mapri Projektil töös Helsingis asuva kaubanduskeskuse Kluuvi renoveerimistööd,“ märkis Toomas Toompuu.

„Sellel nädalavahetusel tutvustame AGRI 2009 messil Mapri Projekti kõige uuemaid tooteid – põllumajandusehitisi,“ lausus Mapri Projekt OÜ projektijuht Margus Väärsi. Eesti põllumees on aastatega keskkonnateadlikumaks muutunud, mistõttu panustatakse ka aina enam kvaliteetsetesse silo- ja sõnnikuhoidlatesse, sõnas Margus Väärsi.

Mapri Projekt OÜ on 2000. aastal asutatud ettevõtte, kelle põhitegevusalaks on betoonkonstruktsioonide projekteerimine ja ehitamine. Alates 2005. aastast kuulub Mapri Projekt OÜ kontserni Nordecon International. Hetkel on suurematest objektidest töös Tallinnas Vabaduse Väljaku maa-aluse parkla betoneerimistööd, Mäo ja Koidula viaduktide ehitus ning Helsingis asuva Kluuvi kaubanduskeskuse renoveerimistööd.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised