10. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põllumees ootab sel aastal head saaki

Tänavune kevad oma vihmadega annab lootust korralikule saagile, kui nüüd vaid veel sooja ka tuleks, õhkavad talunikud.

Talupidajate keskliidu peadirektori Kaul Nurme sõnul pole põllumeestel praegu nurinaks põhjust, sest külvid on tehtud ja vihma on ka parasjagu sadanud, kirjutas E24.ee. «Senine kevad igal juhul ohumärke ei näita,» lausus ta. Jaanieelse vihma kohta ütles juba vanarahvas, et see maksab miljoneid, tuletas Nurm meelde.

Jõgeva Sordiaretuse Instituudi direktor Mati Koppel ütles, et praeguste märkide järgi võib oodata keskmiselt edukat taimekasvatuse aastat.

Kadarbiku talu peremees Ants Pak loodab tänavu paremat köögivilja-aastat kui mullu, sest suuri öökülmasid pole kevadel olnud ja vihma on ka parajalt sadanud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960