3. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suhkru hind veerandsajandi kõrgeim

Valge suhkru oktoobrilepingute hind kerkis täna Londoni tulevikutehingute börsil Liffe päevasiseselt 505,90 dollarini tonn, mis on kõrgeim alates 1983. aasta juulist, kirjutab Financial Times.

Indias võib väheste sademete tõttu jääda saak kesiseks, mistõttu võib maailma suurimast suhkrutarbijast ja suuruselt teisest tootjast saada importija juba teist järjestikust aastat.

Analüüsikeskuse Sucres Denrees Group sel nädalal avaldatud raporti kohasel impordib India sügisel algaval sesoonil 5 miljonit tonni magusatoorainet võrrelduna 2,7 miljoni tonniga sel aastal, kirjutab Bloomberg.

Valge suhkru hind on sel aastal juba kerkinud 58 protsenti.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960