25. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Metsatööstuse logistik kandideerimisest: on juba aeg kaasa lüüa

Mind kutsuti kandideerima. Ise, oma algatusel, poleks ma end Haljala volikokku kandideerijana üles seadnud, tunnistas metsanduses logistikaametit pidav Tiit Liiv.

„Kui ma kokkukolpistud valimisliidu vaadete ja platvormiga tutvunud olin, leidsin, et viimane aeg on ka enda poolt kaasa aidata, et asjad vallas paremini läheks,“ ütles parteitu Liiv. „Olen Haljala vallas elanud kaksteis aastat ja seega juured juba piisavalt alla ajanud.“

Liivi sõnul on nende valimisliit rahulolematu praeguse, võimuloleva seltskonna tööga. „Näeme mitmeid asju, mida peaks ja tahaks teistmoodi teha,“ lausus Liiv. „Näiteks saaks haridusasutused, võimla ja staadioni tõhusamalt tegutsema panna, kui nad oleksid koordineeritud ühise juhtimise alla."

Lapsevanemana rõhutas Liiv, et teda ennast paneb kõige enam muretsema haridusega seonduv. „Sellest jääb väheks, kui mõni lapsevanem teeb kurba häält või kui koolidirektor soovib, et kool ikka alles jääks,“ lausus ta. „Omavalitsus saaks siin väga palju ära teha.“

Liivi kinnitusel nende valimisliit suuri kulutusi valimisreklaamiks ei tee. „Mõningaid üritusi oleme siiski korraldanud, näiteks soetasime omavahendeist puuistikud ning kutsusime inimesi appi puid istutama,“ rääkis Liiv ja lisas, et plaanis on korraldada ka väike jalgrattamatk.

Liiv oli kuni selle nädala alguseni tööl ASis Stora Enso Eesti (endine Stora Enso Mets) logistikuna, aga kui see töökoht koondati, leidis ta kiiresti uue väljakutse – oktoobri algusest asub Liiv tööle Riigimetsa Majandamise Keskuses küttehakke logistikuna.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960