6. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lillekasvataja kandideerimisest: valla arengukava on vaja ellu viia

Kuna ma vedasin neli aastat kohalikku naisseltsi ja olen arendanud külaelu, siis arvasin, et miks mitte osaleda kodukandi arendamisel ka valla tasandil, põhjendas omanimelise lillekasvatustalu perenaine Merje Helemäe, miks ta kandideerib Halliste vallavolikokku.

„Praeguses majandusolukorras, kus vallal raha napib, on jube raske anda lubadusi, mida ma konkreetselt arendama võiks hakata,“ lausus Helemäe.

„Kindel on aga see, et valla arengukava, mis on koostatud kuni 2013. aastani, tuleb edukalt ellu viia. Ja kui hakatakse uut arengukava koostama, siis kindlasti tahan oma ideid välja pakkuda.“ Helemäe kandideerib IRL nimekirjas, ehkki erakonna liige ta ei ole.

Merje Helemäe lillekasvatustalu OÜ Helemäe klientideks on haljastusettevõtted, lillekauplused ja hulgilaod üle Eesti. Palgalisi töötajaid on talus kaks. „Minu talu asub Halliste valla ääremaal ja kaks töökohta on siin kandis juba kõva sõna,“ lisab Helemäe lõbusalt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960