7. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Monsanto tulemus üle ootuste

Maailma suurim muundatud seemnetootja Monsanto neljanda kvartali tulemus ületas analüütikute ootuseid, vahendab Bloomberg.

Kvartalikasum ilma mõnede tulude.kuludeta oli kaks senti aktsia kohta. Analüütikud prognoosisid kasumiks ühte senti aktsia kohta.

Kui arvestada restruktureerimiskulusid, kasvas Monsanto kahjum aastataguselt 172 mln dollarilt 233 miljonile ehk 31 sendilt 43-le.

Ettevõte prognoosis, et alanud majandusaasta kasumiks osade kuludeta tuleb 3,10 kuni 3,30 dollarit aktsia kohta. Analüütikud on prognoosinud 1. Septembril alanud majandusaasta kasumiks 3,42 dollarit aktsia kohta.

Monsanto kvartalikäive kahanes 8,4 protsenti, 1,88 miljardile dollarile.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960