13. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lihapetised mõisteti vangi

Harju maakohus karistas tingimisi vangistusega kaht noormeest, kes süüdistuse järgi petsid erinevatelt firmadelt välja lihatooteid enam kui 400 000 krooni väärtuses, kirjutab Oma Saar.

Kohus mõistis kunagise Saaremaa lootustandva noore sportlase Jürgo Engso (23) ja tema kaaslase Reio Raudsepa (25) süüdi suuremahulises kelmuses ning karistas neid vastavalt kaheaastase ning kahe aasta ja kolme kuu pikkuse vangistusega.

Põhja prefektuuri majanduskuritegude talitus pidas Jürgo Engso ja Reigo Raudsepa kinni mullu 2. juulil, kahtlustades neid grupiviisiliste kelmuste toimepanemises.

Uurimisandmetel petsid mehed valeidentiteeti kasutades kuu aja jooksul erinevatest lihaga kauplevatest firmadest välja lihatooteid enam kui 400 000 krooni väärtuses.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960