19. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic Agro tegi hinnapakkumise 2011. aasta rapsisaagile

AS Baltic Agro pakub esmakordselt Eesti viljakasvatuse ajaloos põllumeestele võimalust lüüa lukku järgmise aasta rapsisaagi kokkuostuhind.

AS Baltic Agro viljalepingute tootejuht Lea Korem ütles Saarte Häälele, et 2011. aasta rapsi eest pakutakse praegu hinnaks 5000 krooni tonn. Kui vaadata, et hetkel pakutakse rapsitonni eest 5300 krooni, siis võib hinna fikseerimine 5000 peal tunduda Koremi sõnul küll rumalusena, kuid samas ei pruugi hinnatõusu põhjustanud põuad ja üleujutused järgmisel aastal korduda.

“Talirapsi külvini on jäänud kasinalt kuu aega, seega annaks mingisuguse koguse hinna fikseerimine teatava kindluse, kui palju talirapsisse sügisel investeerida,” lisas Korem, kelle sõnul on esimesed huvilised juba ka olemas. Koremi sõnul ei lepita 2011. aasta rapsihinda kokku tavapärase SMS-pakkumise meetodil, vaid agendi ja põllumehe läbirääkimise teel.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960