13. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome leht: Valiot juhib Eestis härra "Piim"

Ärge imestage, kui kohtute ja ta esitleb end nime all "Maito" (eesti keeles piim – toim.), kirjutab Taloussanomat Valio Eesti uuest juhist.

Valio Eesti ASi uueks tegevjuhiks on hiljuti nimetatud Kari Finska järel Maido Solovjov. "Eesti d-täht hääldub suulises kõnes tugeva konsonandina nagu Soome t-täht," tutvustab Soome majandusportaal lõunanaabrite keele iseärasusi.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751