13. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome leht: Valiot juhib Eestis härra "Piim"

Ärge imestage, kui kohtute ja ta esitleb end nime all "Maito" (eesti keeles piim – toim.), kirjutab Taloussanomat Valio Eesti uuest juhist.

Valio Eesti ASi uueks tegevjuhiks on hiljuti nimetatud Kari Finska järel Maido Solovjov. "Eesti d-täht hääldub suulises kõnes tugeva konsonandina nagu Soome t-täht," tutvustab Soome majandusportaal lõunanaabrite keele iseärasusi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960