21. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põllumees: president rääkigu toetuste ühtlustamisest

President Toomas Hendrik Ilves võiks Eesti Vabariigi aastapäeva kõnes rääkida sisepoliitilistest teemadest, euroala kriisist ning toetuste ühtlustamisest, kommenteeris Reinu-Einari OÜ juht Einar Pärnpuu.

"Ma arvan, et president võiks rääkida sisepoliitilistest teemadest. Näiteks elamislubade skandaalist," lausus ta.

Pärnpuu lisas, et teine teema, mida võiks president puudutada, on euroala kriis. "Kreeka küsimus. Täna hommikul lepiti kokku uue abipaketi osas, aga kui palju on neil sellest abi, kuidas see meid mõjutab," arutles ta.

Põllumehena tahab Pärnpuu kuulda presidendi arvamust toetuste ühtlustamise koha pealt. "Miks peab olema kahe kiirusega Euroopa Liit. See on küll spetsiifiline, aga toetused ei kuulu ainult põllumeestele, vaid kogu maaelanikkonnale. Suur osa toetustest lähevad täna kinnisvaraomanikele," selgitas ta.

Äripäev kirjutas täna juhtkirjas, et president Ilves võiks oma aastapäevakõnes tunnustada rohkem inimeste ettevõtlikkust.

Seetõttu küsime inimestelt, mis on kõige olulisem teema, millest president oma aastapäeva kõnes peaks rääkima.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751