23. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: parimad karjakasvatajad

2011. aasta parim lihaveisekarjakasvataja on Kalmer Visnapuu Piira Talu OÜst ning parim piimakarjakasvataja Maie Mölder Tartu Agro ASist.

Põllumajandusministeeriumis toimunud aktusel anti parimatele üle aukiri ning juba traditsiooniks saanud skulptor Vergo Verniku teos „Vasikas“. Parimaid karjakasvatajaid valib Maaelu Edendamise Sihtasutus. Põllumajandusministeeriumi teenetemärkidega tunnustati ka neid, kel on silmapaistvad teened ministeeriumi valitsemisala valdkonna arendamisel.

 

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616