11. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linas Agro sai maad juurde

Linas Agro tugevdab positsioone, kirjutas Swedbanki analüütik Deimante Teresiene, kes tõstis aktsia hinnasihi 0,56 eurolt 0,64 eurole säilitades aktsiale tugeva ostusoovituse.

Ettevõte kulutab 21,4 mln litti ülevõtmiseks, kusjuures ettevõttest saab üks Leedu turuliidreid.

10. mail teatas Linas Agro plaanist võtta üle üks põllumajandusfirma. Ettevõte sõlmis lepingu 87 protsendi Labunavose ostuks, mis peab saama konkurentsiameti heakskiidu. Ettevõtte tegevus on üsna hajutatud – piimakarjandus, lihatootmine ning rapsi, nisu, rukki ja odrakasvatus. Mullu oli Labunavose käive 16,3 mln litti ja puhaskasum 3,7 mln litti. Ülevõtmine aitab kasvatada haritava maa suuruse üle 14 000 hektari.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960