31. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilm rikkus Trigon Agri tulemuse

Trigon Agri teatas, ettevõtte poolaasta puhaskasum vähenes aastaga 52 protsenti, 7,7 miljonile eurole.

Kompanii käive kasvas 4,8 protsenti, 47,4 mln eurole.

„Nagu meedias on laialdaselt kajastatud, olid osades Venemaa ja Ukraina piirkondades erakordselt vilets ilm,“ kirjutas ettevõtte juhatuse esimees Ülo Adamson. „Kuni 38 protsenti külvatud alast koges ekstreemset põuda, mis viis saagi mahakandmiseni.“

„Seoses põuaga tuleb prognoosi kohaselt meie saak mullusest 14 protsenti väiksem,“ kirjutas ta väljavaatest. „Me plaanime hoida võimalikult palju teravilja Ukrainas, kus ekspordipiirangud on vähem tõenäolised, kui Venemaal.“

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960