31. august 2012

Ilm rikkus Trigon Agri tulemuse

Trigon Agri teatas, ettevõtte poolaasta puhaskasum vähenes aastaga 52 protsenti, 7,7 miljonile eurole.

Kompanii käive kasvas 4,8 protsenti, 47,4 mln eurole.

„Nagu meedias on laialdaselt kajastatud, olid osades Venemaa ja Ukraina piirkondades erakordselt vilets ilm,“ kirjutas ettevõtte juhatuse esimees Ülo Adamson. „Kuni 38 protsenti külvatud alast koges ekstreemset põuda, mis viis saagi mahakandmiseni.“

„Seoses põuaga tuleb prognoosi kohaselt meie saak mullusest 14 protsenti väiksem,“ kirjutas ta väljavaatest. „Me plaanime hoida võimalikult palju teravilja Ukrainas, kus ekspordipiirangud on vähem tõenäolised, kui Venemaal.“

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150