31. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TOP 20 kriisi ajal enim töötajaid värvanud firmat

Vaata, missugused ettevõtted suutsid kriisiaastatel luua Eestis enim töökohti.

Nagu selgub, on töökohtade kasvatamise taga on erinevaid põhjusi: lisaks tootmise ja äri laiendamisele võib põhjus peituda ka teise ettevõtte ülesostmises. Nagu Ericsson Eesti puhul, kes kasvatas 2009. aastal töötajate hulka 1291 võrra, kui ostis Elcoteqilt Tallinna tehase.

Edetabelis on ka mitmed tööjõurendiettevõtted, mis kasvavad oma klientide - näiteks tööstus-, IT- ja telekommunikatsioonfirmade toel.

TOP 20 viimase viie aasta jooksul enim töökohti loonud firmat (tabelis võrdlusena toodud töötajate arv aastal 2011 ja 2007)

Tublimate tööandjate TOP 90 on avaldatud tänases Äripäevas.  

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960