Raha on põllul, mitte juba taskus

Tänavu on ilmselt 10, aga võib-olla ka 20 aasta rekordsaagid, kommenteerib ASi Tartu Mill ostujuht Leonid Dulub.

"Need põllumehed, kes on seni harjunud saama 3 tonni hektari kohta, saavad sel aastal vähemalt 5 tonni. Ja need, kes on harjunud saama 6 tonni, saavad tänavu 8 tonni. Kõigil on saagid suuremad, kui varasematel aastatel," ütles Dulub.

Seega on tema sõnul teraviljakasvatajatel tänavu võimalus üle pika aja teenida tulu ja saada rikkamaks. "Toonitan sõna võimalus," märkis Dulub. "Enamus viljast on põllul, teraviljasaagid on ülikõrged, aga korralikku päikest ja koristusilma ei ole. Tegelikult on teraviljakasvataja raha põllu peal laiali ja see ei tähenda, et see raha on tal juba taskus."

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised