27. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MTÜ viib 18 inimest Hispaaniasse kalanduse õppereisile

MTÜ Saarte Kalandus eestvõttel külastab grupp Saaremaa kalandustegelasi oktoobris Hispaanias kalandusmessi.

"Kolmel päeval on kokku lepitud kohtumised kohalike omavalitsuste ja kalanduspiirkonna esindajatega ning tutvutakse sealsete kalandusprojektidega, kahel päeval külastatakse O Grove 49. kalandusmessi," valgustas Saarte Kalanduse juht Tiiu Kupp programmi Saarte Häälele.

Hispaaniasse sõidab 18-liikmeline grupp, kellest 15 on Saaremaalt – sh 12 rannakalurit ja ettevõtjat, kaks Saarte Kalanduse töötajat ning üks omavalitsuse esindaja. Ühe osaleja kulu on 827 eurot, millest omaosalus 200 eurot.

Tiiu Kupu sõnul on riikliku ja riikidevahelise koostöö edendamine Euroopa Ühenduse määruse järgi ka üks kalanduse tegevusgrupi ülesannetest.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616