27. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piimakarjakasvataja: toetusteta ei saaks hakkama

Piimakarjakasvatusega tegelev Krootuse Agro AS juhatuse esimees Ülo Tammeorg ütles, et põllumees ei saa hakkama ilma toetusteta. Kuna elame Euroopa Liidu ühtses majandusruumis, siis peab saama samasuguseid toetusi.

"Põllumees ei saa hakkama toetusteta. Me oleme Euroopa Liidu ühtses majandusruumis ja mängime ühtsete reeglite järgi. EL toetab kõiki põllumehi samamoodi. Kui me tahame olla konkurentsivõimelised, siis peame saama samasuguseid toetusi nagu teised ELis," kommenteeris Tammeorg.

Tammeoru sõnul oleksid nad nõus, kui toetusi üldse ei oleks ja neid ei jagataks ELis mitte kellelegi, siis oleksid kõik võrdselt konkurentsivõimelised.

Valitsuses heakskiidu saanud Elektrituruseaduse eelnõuga vähendatakse olemasolevatele tuuleenergia tootjatele makstavaid toetusi. Äripäev küsib, kuidas mõjutaks Teie ettevõtet ja valdkonda toetuste vähenemine.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751