Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 17. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kodumaist puu- ja juurvilja saab osta Mustamäe turu uues turuhoones

Möödunud laupäeval avati Mustamäe turul vastvalminud ruumikas müügipaviljon, kust hetkel saab lisaks juur- ja puuviljadele osta ka lihatooteid, piimatooteid ning kondiitritooteid.

Tallinna linnapea Edgar Savisaare sõnul ei ole see veel kõik, sest tuleval aastal plaanib linn valmis saada ka teise müügipaviljoni, kuhu siis liha, kala ja piimatooted müügile tulevad. „Seega saab Mustamäe endale uue ja suure turu, just nagu sooviti. Kuna linn on võtnud turgude rajamisel initsiatiivi, siis võib kindel olla, et kord on majas ja kvaliteetne kodumaine kaup garanteeritud,“ ütles Savisaar.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960