Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 17. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kodumaist puu- ja juurvilja saab osta Mustamäe turu uues turuhoones

Möödunud laupäeval avati Mustamäe turul vastvalminud ruumikas müügipaviljon, kust hetkel saab lisaks juur- ja puuviljadele osta ka lihatooteid, piimatooteid ning kondiitritooteid.

Tallinna linnapea Edgar Savisaare sõnul ei ole see veel kõik, sest tuleval aastal plaanib linn valmis saada ka teise müügipaviljoni, kuhu siis liha, kala ja piimatooted müügile tulevad. „Seega saab Mustamäe endale uue ja suure turu, just nagu sooviti. Kuna linn on võtnud turgude rajamisel initsiatiivi, siis võib kindel olla, et kord on majas ja kvaliteetne kodumaine kaup garanteeritud,“ ütles Savisaar.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616