Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 14. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ragn-Sellsi asub juhtima Rain Vääna

Ragn-Sells AS-i uueks juhatuse esimeheks saab Rain Vääna. Uus juhatuse esimees alustab tööd 1. veebruaril 2013.

Rain Vääna senine juhtimiskogemus pärineb sellistest firmadest nagu Lindström OÜ, Andrese Dekoori AS.

„Rain Vääna on kogemustega juht ning meeskonnamängija. Tema vastutusrikkaks ülesandeks saab olema säilitada Eestis Ragn-Sellsi turuliidri positsioon ja head majandustulemused,“ ütles Michael Cederborg, Ragn-Sellsi Ida-Euroopa piirkonna juht

„Ootan põnevusega väljakutseid, mis meid Ragn-Sellsiga ees ootavad. Jäätmekäitlussektoris toimuvad hetkel suured muutused ja minu ülesandeks on aidata Ragn-Sellsil nendega edukalt toime tulla,“ ütles Rain Vääna. „Otsus pakkumine vastu võtta tuli kiiresti, sest Ragn-Sells on Eesti üks vanimaid ettevõtteid ja kogu selle aja silma paistnud vastutustundliku ettevõttena. Minu maailmavaatega haakub ettevõtte valitud suund panustada aktiivselt keskkonnasõbralikesse ja kliendikesksetesse lahendustesse.“ lisas ta.

Ragn-Sells AS-i juhatuse moodustavad lisaks Rain Väänale, ärijuht Agu Remmelg ja administratiivjuht Argo Rannamets.

Ragn-Sells AS (www.ragnsells.ee ) on Rootsi perefirma Ragn-Sells AB tütarettevõte Eestis. Ettevõte on spetsialiseerunud erinevate jäätmekäitlusalaste teenuste osutamisele kogu Eestis. Jäätmete taaskasutusele suunatud pereettevõttena pakub Ragn-Sells sobivaid lahendusi põlvest põlve. Taaskasutatavaid materjalid eksporditakse üheksasse eri riiki. Ettevõttes on 260 töötajat.

Ragn-Sellsi missiooniks on puhas elukeskkond, usaldusväärne teenindus ja roheline mõtteviis.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960