Autor: Aira Tammemäe • 23. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi talupood edukas, Selver ja ETK passivad

Aasta tagasi Rimi jaeketis käivitatud talutoodangu müügiprojekt „Talu toidab” on väiketootjate silma särama pannud. Ostjad on rahul, aga konkurendid analoogseid projekte käivitada ei plaani.

Eesti talutoodangu pakkujad rääkisid Äripäeva müügiveebile Best Sales, milles seisneb „Talu toidab” projekti edu. Kõige enam hindavad nad suure jaeketi poolt inimlikku suhtumist ja väiketootjate eripäradega arvestamist. Lugege väiketootjate arvamust SIIN

Selveri, ETK ja Biomarketi juhid tõdesid, et „Talu toidab” projekt on hea algatus, kuid nemad analoogseid võimalusi pakkuma ei hakka. Miks, seda saate lugeda Äripäeva kaubanduse teemaveebist SIIN

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960