Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 31. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti põllumehed kohtuvad Eesti valitsusjuhiga

Homme, 1. veebruaril kell 11.00 külastavad Balti põllumajandusorganisatsioonide esindajad Eesti valitsusjuhti Andrus Ansipit.

Visiidi eesmärgiks on tutvustada peaministrile Eesti, Läti ja Leedu põllumeeste ühiseid positsioone EL uue perioodi eelarveläbirääkimistel. Põllumehed tahavad saada kindlust, et valitsusjuhid tegutsevad ühiselt, ei eelista põllumajandustoetustele teisi EL fonde ja võitlevad koos lõpuni maksimaalselt võimalike põllumajandustoetuste eest.

Peaministrit informeeritakse ka 5. veebruaril toimuvast ühisest lõkete aktsioonist ja kutsutakse teda võimalusel sellel osalema.

Samateemaline kohtumine Leedu presidendiga toimus 15. jaanuaril, Läti peaministriga kohtutakse 4. veebruaril.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960