Tööinspektsioon kutsub osalema töökeskkonnaalastel tasuta koolitustel

Tööinspektsioon pakub sel aastal töökeskkonnateemalisi koolitusi üle Eesti nii suuremates linnades nagu Tallinnas ja Tartus kui ka väiksemates kohtades nagu Kärdlas, Põlvas, Jõgeval ja mujalgi. Tööinspektsiooni koolitusi finantseerib Euroopa Sotsiaalfond ning need on osalejatele tasuta.

Tööinspektsioon korraldab tänavu üheksapäevaseid töökeskkonnaspetsialistide koolitusi, mis on mõeldud ettevõtete töökeskkonnaspetsialistidele, ning kolmepäevaseid väikeettevõtete esindajate koolitusi, mis on mõeldud kuni 50 töötajaga ettevõtete esindajatele, kes täidavad töökeskkonnaspetsialisti kohuseid.

Koolituste lõpul peavad osalejad sooritama e-eksami. Üheksapäevase koolituse puhul tuleb lisaks teha ka viis e-kodutööd, sealhulgas ohutegurite, valgustuse, ergonoomika jms kohta.

„Igal aastal uuendatakse õppekavasid lähtuvalt kõige värskemast seadusandlusest,” kinnitas Marek Männik, Tööinspektsiooni koolituse koordinaator. „Õppekavades toimub vajadusel muidki muudatusi. Näiteks töökeskkonnaspetsialistide koolitusel suurendati tänavu ohutegurite ja riskianalüüsi teemade osakaalu. Lektorite hulgas on sel aastal ka Tööinspektsiooni enda inspektoreid, kel on praktilist kogemust.”

Lisainfot koolituste õppekavade ja toimumispaikade kohta leiab Tööinspektsiooni kodulehel http://www.ti.ee/index.php?page=1068

Samasse rubriiki lisanduvad edaspidi koolituste kuupäevad, registreerimisajad jms oluline info.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised