Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 27. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avaneb võimalus taotleda toetust keskkonnaprojektidele

Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) kuulutab välja keskkonnaprogrammi 2013. aasta esimese taotlusvooru taotluste esitamise tähtajaga 26. märts 2013. Avaneva vooruga on muutunud ka finantseerimise kord.

Finantseerimise korra muudatuste eesmärgiks on täpsustada projekti taotlustele kehtestatud nõudeid ja projektide rahastamise tingimusi. Peamiselt puudutavad muudatused veemajanduse, jäätmekäitluse ja keskkonnateadlikkuse valdkondade projekte.

Jätkuvalt on toetatavate tegevuste hulgas maastikupilti kahjustavate kasutusest välja langenud ehitiste lammutamine jäätmekäitluse programmist ning keskkonnateadlikkuse edendamine, mis on aastaid olnud taotlejate seas üks populaarseimaid programme. Jätkub ka väikeprojektide toetamine, milleks tuleb rahastamise taotlused esitada olenemata maksumusest vastavasse valdkondlikusse programmi

Täpsemat infot taotlemise ja finantseerimise korra muudatuste kohta leiab:

http://www.kik.ee

Keskkonnaprogrammist on võimalik taotleda toetust keskkonnaprojektidele kümnes valdkonnas: veemajandus, keskkonnakorraldus, looduskaitse, metsandus, kalandus, maapõu, atmosfääriõhukaitse, merekeskkond, keskkonnateadlikkus ja jäätmekäitlus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960