Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Maaülikoolis toimub lahtiste uste päev

Homme, 20. märtsil toimub Eesti Maaülikoolis traditsiooniline lahtiste uste päev, mille raames saab ülevaate maaülikooli erialadest ja sisseastumistingimustest ning on võimalik tutvuda õppeklasside, -laborite ja ülikoolilinnakuga.

Uksed avatakse peahoones juba kell 10, mil algab erialade minimess, kus on võimalik vestelda tudengitega, uurida sisseastumistingimusi ning õppimisvõimalusi. Kell 11 avatakse üritus ametlikult peahoone aulas, kus tervitussõnad lausub teadusprorektor Ülle Jaakma. Avaüritusel antakse ülevaade õppimisvõimalustest Eesti Maaülikoolis.

Pärast avaüritust tervitavad külalisi instituudid, kus antakse täpsem ülevaade nii õppetööst kui erialadest.

„Maaülikooli lahtiste uste päeval saavad huvilised vastused näiteks küsimustele, miks hobuse jalad pakasega ei külmeta või mida näeb maamõõtmisaparaadi sisse vaadates. Seega leiab iga gümnasist avastamisrõõmu,“ lausus maaülikooli turunduse peaspetsialist Kariina Tšursin.

Lahtiste uste päeval saab külastada maastikuteatrit – suurt 160-kraadist panoraamekraani, millega maastikuarhitektuuri tudengid tööd teevad. Avatud on ka tootmis-ja farmitehnika laborid, mikromeierei, loomakliinik ning anatoomiamuuseum, kus on lai väljapanek loomaskelettidest ning kus saab lähemat tutvust teha veterinaaria ajalooga. Uksed on lahti ka Eesti Maaülikooli legendaarsel Torni-ühiselamul, spordiklubil ning üliõpilasesindusel.

Vaata lisaks:

www.emu.ee

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960