Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgub Eesti esimene põllunduse tippjuht

Reedel selgub esimene Eesti põllumajandussektori tippjuht.

„Tunnustamisega soovime rõhutada juhtimiskompetentside olulisust ning jagada jätkusuutliku, keskkonnast ja kogukonnast hooliva juhtimise praktikat sektoris,“ selgitas Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli direktor Arnold Pastak. Kool korraldab reedel iga-aastase põllunduskonverentsi "Põllumees kui tippjuht", mille raames põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder tunnustuse üle annab.

Swedbank Eesti peadirektori Priit Perensi sõnul on tänane majanduskeskkond kõigi ettevõtjate jaoks konkurentsitihe ja muutlik, nii ka põllumeestele. „Põllumajandus on riigile strateegiliselt oluline sektor – usun, et tippjuhi valimine aitab parimal juhtimispraktikal sektroris levida ning muudab ettevõtted veelgi konkurentsivõimelisemaks,“ sõnas Perens.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960