Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. märts 2013

Selgub Eesti esimene põllunduse tippjuht

Reedel selgub esimene Eesti põllumajandussektori tippjuht.

„Tunnustamisega soovime rõhutada juhtimiskompetentside olulisust ning jagada jätkusuutliku, keskkonnast ja kogukonnast hooliva juhtimise praktikat sektoris,“ selgitas Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli direktor Arnold Pastak. Kool korraldab reedel iga-aastase põllunduskonverentsi "Põllumees kui tippjuht", mille raames põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder tunnustuse üle annab.

Swedbank Eesti peadirektori Priit Perensi sõnul on tänane majanduskeskkond kõigi ettevõtjate jaoks konkurentsitihe ja muutlik, nii ka põllumeestele. „Põllumajandus on riigile strateegiliselt oluline sektor – usun, et tippjuhi valimine aitab parimal juhtimispraktikal sektroris levida ning muudab ettevõtted veelgi konkurentsivõimelisemaks,“ sõnas Perens.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150