Selgub Eesti esimene põllunduse tippjuht

Reedel selgub esimene Eesti põllumajandussektori tippjuht.

„Tunnustamisega soovime rõhutada juhtimiskompetentside olulisust ning jagada jätkusuutliku, keskkonnast ja kogukonnast hooliva juhtimise praktikat sektoris,“ selgitas Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli direktor Arnold Pastak. Kool korraldab reedel iga-aastase põllunduskonverentsi "Põllumees kui tippjuht", mille raames põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder tunnustuse üle annab.

Swedbank Eesti peadirektori Priit Perensi sõnul on tänane majanduskeskkond kõigi ettevõtjate jaoks konkurentsitihe ja muutlik, nii ka põllumeestele. „Põllumajandus on riigile strateegiliselt oluline sektor – usun, et tippjuhi valimine aitab parimal juhtimispraktikal sektroris levida ning muudab ettevõtted veelgi konkurentsivõimelisemaks,“ sõnas Perens.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised