Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 16. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

10 reeglit hooajatöötaja palkamisel

Põllumees valmistub juba kevadtöödeks põllul ja viimane aeg on hakata otsima suvehooajaks ka hooajatöölisi.

Aga tihti kaasnevad hooajatöötajate palkamisega ka probleemid. Tekib küsimusi ja kahtlusi, kuidas sõlmida tähtajalist töölepingut nii, et ei tekiks tuhandeid eurosid nõudvaid kahjunõudeid või kes peab teostama järelvalvet ning kuidas jagada vastutust.

Seminarile tasub tulla, sest:1. Saab teada, kuidas vältida tuhandeid eurosid nõudvaid kahjunõudeid

2. Esitamisele tulevad töövaidluste valusamad kogemused praktikas3. Tuuakse välja olulisemad tähelepanekud lapstööjõu palkamisega seotud probleemidest4. Räägime, kes peab teostama järelvalvet ning kuidas jagada (materiaalset) vastutust5. Saab ülevaate värskest tähtajalisi töölepinguid puudutavast kohtupraktikast6. Lektor on parim ekspert töösuhetes, Heli Raidve Tööõigusabi juhataja Heli Raidve

Kuidas seda kõike õigesti teha, uurime koos 30. aprillil toimuval VÄLKSEMINARIL: 10 reeglit hooajatöötaja palkamisel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960