Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 22. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aira Toss sai Erametsaliidu juhiks

Eesti Erametsaliidu 18. aprillil Tartus toimunud üldkoosolekul valiti liidule uus juhatus, mida asus juhtima Hiiumaa Metsaseltsi esimees Aira Toss.

Erametsaliidu juhatuse liikmeteks valiti lisaks Kohila Metsaseltsi juhatuse liige Erik Kosenkranius, erametsaühingu Eesti Metsaomanikud juhatuse liige Ants Erik, Kullamaa-Loodna Metsaühistu, Läänemaa Metsaühistu ja Metsa Hoiu-Laenuühistu juhatuse esimees ning talupidajate keskliidu juhatuse liige Sven Köster, metsaühistu Ühinenud Metsaomanikud juhatuse esimees Kadri-Aija Viik, Vardi Erametsaseltsi juhatuse esimees Taavi Ehrpais ja erametsaliidu kommunikatsioonijuht Regina Hansen.

Erametsaliidu uus juhatuse esimees näeb liidu ühe olulise rollina kaasaaitamist sellele, et säiliks metsaomanike põlvkondlik järjepidevus ja soov olla metsaomanik.

Toss tuletas meelde metsamajandaja vastutust kogu ühiskonna ees. "Metsa ja selle majandamisega seonduv on eestlase jaoks tundlik teema, sest mets on igaühe jaoks tema tükike Eestimaast," lisas ta.

Toss märkis, et head tulemused sünnivad ühistute koostöös, üksteise toetamise õhkkonnas. "Olen ühistujuhina kogenud seda eduelamust, kui inimesed tegutsevad ühise eesmärgi nimel. Soovin teha tööd ja jagada oma kogemusi, et neid eduelamusi jaguks ka meie üle-eestilises metsaomanike organisatsioonis," kinnitas ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960