Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 21. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestimaa Talupidajate Keskliit kuulutab välja konkursi „Eesti parim talu 2013“

Konkursi eesmärk on tunnustada silmapaistvaid talusid, väärtustada talupidamist ja hoida seeläbi esivanemate loodud maakultuuripärandit.

Konkurss toimub kolmes erinevas kategoorias:

Traditsioonilised tootmistaludAlternatiivset suunda edendavad taludNoortalunikud

Kõikide konkursil osalevate talude seast valitakse välja konkursi üldvõitja  ja talle omistatakse tiitel „Aasta Talu 2013“.

Konkursi juhendi ja kandidaadi ankeedi leiate ETKLi kodulehelt

Kandidaate saavad esitada kõik Eestis tegutsevad põllumajanduse ja maaeluga seotud liidud, seltsid ning organisatsioonid. Kandidaate saab esitada kuni 21. juunini e-postile [email protected], faksile 6041783 või aadressile Teaduse 1 Saku 75501.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960