Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 28. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskkonnaministeeriumi kantsleriks saab Andres Talijärv

Juuni keskpaigas lõpeb keskkonnaministeeriumi kantsleri Rita Annuse viieaastane ametiaeg ning tema koha võtab üle praegune asekantsler Andres Talijärv, kirjutab ERR online.

Minister Keit Pentus-Rosimannus teeb vastava ettepaneku valitsusele juuni teisel nädalal ning heakskiidu korral peaks Talijärv ametisse astuma 21. juunist.

"Olen kindel, et oma tasakaaluka ja lahenduste otsimisele suunatud juhtimisstiili poolest tuntud Andres Talijärv saab olema järgmisel viiel aastal tugev kantsler," sõnab minister oma kiirjas ministeeriumi töötajatele. 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960