Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 4. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestisse jõudis imenäitajatega traktortelefon

Tele2 hakkab müüma rasketehnikatootja Caterpillari tugevaimat B15 nutitelefoni, mille aku peab 26 päeva ning garantii kehtib ka peale uputamist ja kõrgelt kukkumist.

Tele2 Eesti tootesortimendi juhi Risto Taliaru sõnul on Eestis nõudlus tugevate telefonide vastu väga suur, sest tänapäevaseid nutitelefonid on paljudele kasutajatele liiga naiselikud ja haprad. “Traktoritootja Caterpillar on valmis saanud masinaga, millest ma ise garantiireegleid eirates sõitsin üle autoga, viskasin neljandalt korruselt alla ja tegin asju, peale mida oleks tavatelefon lahustunud, aga CAT jätkas töötamist,” ütles Taliaru.

CAT B15 ametlik garantii kehtib 1,8 meetri kõrguselt betoonile kukkumise ja poole tunni meetrisügavuses vees seismise juures. 4-tollise märgade näppudega kasutatava puutetundliku ekraani ning 1Ghz kahetuumalise protsessoriga CAT jookseb Androidi Jelly Bean 4.1 operatsioonisüsteemil. Seadmel on 0,3 ja 5-megapikslised kaamerad. Telefonil on 2 SIM-kaardi pesa. Seadme hind on Eestis 299 eurot.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960