Eestisse jõudis imenäitajatega traktortelefon

Tele2 hakkab müüma rasketehnikatootja Caterpillari tugevaimat B15 nutitelefoni, mille aku peab 26 päeva ning garantii kehtib ka peale uputamist ja kõrgelt kukkumist.

Tele2 Eesti tootesortimendi juhi Risto Taliaru sõnul on Eestis nõudlus tugevate telefonide vastu väga suur, sest tänapäevaseid nutitelefonid on paljudele kasutajatele liiga naiselikud ja haprad. “Traktoritootja Caterpillar on valmis saanud masinaga, millest ma ise garantiireegleid eirates sõitsin üle autoga, viskasin neljandalt korruselt alla ja tegin asju, peale mida oleks tavatelefon lahustunud, aga CAT jätkas töötamist,” ütles Taliaru.

CAT B15 ametlik garantii kehtib 1,8 meetri kõrguselt betoonile kukkumise ja poole tunni meetrisügavuses vees seismise juures. 4-tollise märgade näppudega kasutatava puutetundliku ekraani ning 1Ghz kahetuumalise protsessoriga CAT jookseb Androidi Jelly Bean 4.1 operatsioonisüsteemil. Seadmel on 0,3 ja 5-megapikslised kaamerad. Telefonil on 2 SIM-kaardi pesa. Seadme hind on Eestis 299 eurot.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised