Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 25. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seeder osaleb Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusnõukogul

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder osaleb kuni kolmapäevani kestval Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogul, kus on arutuse all ühise põllumajanduspoliitika reformipakett.

„Väga suur töö on ära tehtud ja liikmesriikide, Euroopa Komisjoni ning Euroopa Parlamendi positsioonid on üksteisele oluliselt lähenenud, kuid paljud küsimused on siiski veel lahtised,“ ütles põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder. „Näiteks rohestamise nõue, millega jääks ka metsarikastes riikides osa põllumajandusmaast kasutusest välja ning piima- ja suhkrukvootide kaotamist puudutav.“

Seeder avaldas lootust, et neljast määrusest koosnevas ühise põllumajanduse reformipaketis õnnestub leppida kokku veel juunikuus. „Uus eelarveperiood on ukse ees ja kõik osapooled vajaksid praegusest juba suuremat selgust,“ lisas Seeder.

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105