KIK avas keskkonnaprogrammi teise taotlusvooru

SA Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) avas selle aasta teise taotlusvooru keskkonnaprogrammist toetuste taotlemiseks.

Eesti keskkonnatasudest rahastatavast keskkonnaprogrammist toetatakse projekte kümnes valdkonnas: veemajandus, jäätmekäitlus, keskkonnakorraldus, looduskaitse, metsandus, kalandus, maapõu, atmosfääriõhukaitse, merekeskkond ja keskkonnateadlikkus. Taotlemine käib läbi elektroonilise infosüsteemi KIKAS ning taotluste esitamise tähtaeg on 15. august.

KIKi keskkonnaprogrammi tänavusest esimesest voorust sai toetust üle poole tuhande projekti, kus keskkonnaprojektidesse investeeritakse kokku üle 20 miljoni euro. Kõige rohkem projektitaotlusi toetati keskkonnateadlikkuse ja looduskaitseprogrammist ning suurimad rahastused läksid veemajandusse ja atmosfääriõhukaitsesse.

Keskkonnaabi ja -investeeringute suunajana rahastab KIK projekte keskkonnatasudest laekuvast rahast, CO2 kvoodimüügi tuludest ning Euroopa Liidu struktuurifondidest. Kolmeteistkümne aastaga on KIKist toetust saanud üle 16 000 projekti.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised